Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for www.SBIshoppen.dk – Slagelse Boldklub & Idrætsforening.
Vi behandler personoplysninger og skal dermed overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan vi behandler personoplysninger, der sikrer en lovlig og gennemsigtig behandling.
Vi behandler udelukkende personoplysninger til klare og saglige formål og ud fra foreningens legitime interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige for at opfylde de angivne formål på siden – og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige – eller når du beder os om det.
Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger Slagelse B&I er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Du kan altid kontakte foreningens data-kontaktperson, som er:
Kontaktperson: Mick Keller
Adresse: Parkvej 41
CVR: 23071312
Mail: info@slagelseboldklub.dk
Hjemmeside: www.Slagelseboldklub.dk

Databehandling sker på oplyst grundlag
Senest ved din afgivelse af ordre og dermed persondata, vil du være oplyst om afgivelsen af de data vi behandler om dig. Oplysningen sker ved henvisning til denne side.

Data vi behandler om dig
Vores behandling af persondata, sker for at kunne give dig en bedre service, samt gennemføre dit køb.

I forbindelse med dit besøg hos os, bliver der behandlet data.
Dette kan blandt andet ske gennem henvendelser til os på mail, telefon, brev eller Facebook.
Det sker også gennem besøg på vores hjemmeside, samt ved køb på vores webshop.

Data, som kan blive indsamlet og behandlet, omfatter:

Kontaktoplysninger heraf navn, adresse, telefonnummer, mail.
Herudover gemmer vi dine ordredata, et eventuelt samtykke til markedsføring og en anonym registrering af adfærden på www.SBIshoppen.dk

Formålet med behandling af dine persondata
Formålet ved indsamlingen, behandlingen, af dine persondata er at kunne gennemføre dit køb, samt højne vores service over for dig som bruger og køber.

Behandling af dit køb og levering af vores ydelse (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)

Udelukkende behandling af relevant og nødvendig data
Dine persondata vil udelukkende blive behandlet ud fra de oplyste formål.
Kun data der er relevant i forbindelse med dit køb og besøg, gemmes.

Data gemmes også af nødvendig karakter, med henvisning til bogføringlovens §10.

Sletning af unødvendige persondata
Vi opbevarer og behandler dine oplysninger indtil formålet ophører.
Ønsker du at få slettet din persondata hos os kan du kontakte os på info@Sbishoppen.dk hvoraf vi behandler din anmodning hurtigst muligt.

Du har ligeleds mulighed for at få indsigt i hvilke data vi opbevarer om dig, du kan få fremsendt denne indsigt ved at kontakte os med en anmodning på info@sbishoppen.dk

Skulle vi ligeledes opbevare en forkert information / data om dig, har du ret til at få dette rettet.

Cookies
Som – næsten – resten af internettet, anvender vi cookies på www.Sbishoppen.dk for at gøre din oplevelse bedre – og gøre os klogere på hvordan vi kan gøre det endnu bedre.

Vi opbevarer dermed anonymt geografisk placering, tekniske oplysninger ex; Computer, tablet, mobil, samt hvilke sider der besøges.

Mere om dine rettigheder!

Du kan læse mere om dine rettigheder i hos Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.
Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.